Retail

In steeds meer winkels en ketenwinkels in België en zelfs ook in Nederland kom je onze producten tegen; producten van Van Elven die onder het label ‘Vers van de Boer’ in de schappen liggen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Is het succes te verklaren?
Dat consumenten zelfs vragen om de ‘aardappelen van Van Elven’ heeft twee redenen:

  1. Duurzaam zit in de lift
    Een steeds grotere groep consumenten doet heel bewust zijn inkopen en kiest voor eerlijke, smaakvolle producten met een lokale of regionale afkomst. Producten die in alle opzichten 100% te vertrouwen zijn.
  2. De kracht van een merk
    Met ‘Vers van de Boer’ wilden we een merk creëren, voor een product waar dat eigenlijk niet vanzelfsprekend voor was. Wij hebben daarbij de hulp ingeschakeld van kunstenaar Herr Seele, die een kleurrijk en eigenzinnig logo heeft ontworpen, dat voor herkenning in de schappen zorgt en onmiskenbaar bij heeft gedragen aan de groei van het label.

Wilt u zich in het verssegment onderscheiden?
Wij helpen u. In aardappelen, wortelen en ajuin bieden wij u een eerlijk Belgisch product. Dat doen we onder een bestaand en zichzelf inmiddels bewezen concept – Vers van de Boer – waarbij u onder meer gebruik kunt maken van onze presentatiemeubels. En dat doen we op basis van een professioneel logistiek systeem, omdat we waarschijnlijk hetzelfde in elkaar steken als u: ook wij verkopen niet graag ‘nee’…